X

Inloggen

Ik heb al een Beauty Service Account
 
aanmelden
Nieuw bij Beauty Service?
Een account is snel, makkelijk, handig én voordelig:
  • Voer maar één keer uw adresgegevens in
  • Volg nieuwe bestellingen en bekijk eerdere orders
  • Wees als eerste op de hoogte van scherpe aanbiedingen
volgende
 
 
 
Inleiding
Voorwoord
Kwalitatieve en innoverende cosmetica
Exclusief te verkrijgen bij de schoonheidsspecialiste
Ons productaanbod

"Zorgen voor uw schoonheid"
Een passie, een hobby, een levenswerk.

 
Als je geboren bent in de Tweede wereldoorlog, in 1943 om precies te zijn, besef je maar al te goed dat je eigenwaarde en je eigen uitstraling het enige is dat men je niet kan afpakken. Een verzorgde en nette look, kunnen daar zeker bij helpen.

Waarschijnlijk is hierdoor reeds van in de wieg mijn passie en streven naar natuurlijke schoonheid ontstaan. Natuurlijke schoonheid is in mijn ogen niet zozeer je gelaat en lichaam aanpassen om te voldoen aan "het" ideaalbeeld. Maar de innerlijke schoonheid, gezondheid en goedvoelen zoveel mogelijk laten uitstralen aan de buitenkant. Als je er goed uitziet, dan voel je je ook beter. Het ene ondersteunt het andere.

Ik heb het geluk gehad om, meer dan 40 jaar geleden, van mijn passie en hobby mijn beroep kunnen maken. Mijn drijfveer was in de eerste plaats om te zorgen voor de schoonheid. Niet alleen voor die van mezelf, maar ook voor die van anderen.

Steeds ging ik op zoek naar producten en behandelingen die niet alleen goed aanvoelden en heerlijk ruikten, maar waarvan ik via rapporten en gesprekken met topcosmetologen zeker wist dat de actieve werkstoffen in die producten het echt doen.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om te weten hoe de huid echt werkt en hoe een bepaalde actieve werkstof de huid kan verbeteren of ondersteunen.

Deze gedrevenheid om alles te weten over de huid en over actieve werkstoffen stelde mij instaat om vrouwen (en mannen) echt te helpen om hun het resultaat te laten behalen waar ze op zoek naar waren. Het werd algauw meer dan een beroep, het werd een levenswerk.
  Nog nooit in mijn carrière heb ik het gevoel gehad een potje of behandeling "verkocht" te hebben. Ik heb steeds gezocht naar een oplossing voor het gestelde probleem en haalde de grootste "beloning" uit de tevredenheid van de klanten.

Zelfs nu, op een moment in mijn leven waar ik van mijn pensioen zou kunnen genieten, laat de microbe me nog steeds niet los. Nog iedere dag haal ik energie en levensvreugde uit de reacties van onze klanten en test ik heel graag nieuwe producten en wil ik alles weten over de meest recente actieve werkstoffen.

Gelukkig wordt ik sinds een kleine 20 jaar ondersteund door mijn zoon die, samen met mij, op zoek gegaan is naar schoonheidsspecialisten in Vlaanderen die deze visie en passie delen. De opvolging en behoudt van mijn levenswerk is hierdoor verzekert.

Anno 2011, werken we samen met meer dan 100 schoonheids specialisten en wordt er hard gewerkt om via deze website u en andere specialisten, te informeren omtrent mogelijke oplossingen voor haar en zijn beautywens.

Nog steeds geniet ik het meest van de Beauty Workshops te leiden, waarbij ik samen met vele collega's groepjes van maximaal 8 personen begeleidt bij de keuze van cosmetica en hun aanleer hoe ze zichzelf best verzorgen. Het contact met deze mensen, hun reacties, hun opmerkingen zijn heel belangrijk om onze service nog te verbeteren.

Ik wens u veel ontdekkingsplezier,
Els De Boeck - Vinck
coslomabvba@skynet.be


BVBA COSLOMA
Koeweidestraat 9
1785 Merchtem